CinematográfusCinematográfus – Fazekas Jánosnak hívnak, empatikus, korporative személyiség vagyok, aki nyitott a világra és igyekszik mindig, minden pillanatban meglátni a szépet.

Már gyermekkoromban vonzottak a művészetek, szinte minden ágát kipróbáltam, tanulmányaim során, végül a filmezésnél és a fotózásnál maradtam, mert úgy érzem ez az a műfaj, amiben igazán ki tudom fejezni önmagam, mindamellett hogy másoknak is örömet és ami ennél is fontosabb, örök emlékeket szerzek.

Kedvenc területem az esküvő és esemény filmezés.

Barátom és egyben világhírű kollégám Mihálszky Roland mellett tanulhattam bele a forgatás rejtelmeibe és a filmkészítés folyamatába. Személyisége, magas szintű hozzáértése és filmjei inspiráltak, hogy magam is esküvői cinematográfussá váljak.

Cinematográfus munkáim során igyekszem úgy megörökíteni minden pillanatot, mintha azok az én életem legfontosabb momentumai lennének és valójában azok is, mert minden filmes munka számomra is örök emlék, élmény. Filmjeimben előszeretettel alkalmazok filmes körökben is használatos technikákat, effekteket, ami jellegzetessé teszi munkámat!

Boldog vagyok, hogy a hobbim lehet a szakmám, hogy emberekkel foglalkozhatok.

Cinematográfusként vállalom:

  • esküvői filmek (Esküvői Cinematográfus)
  • promóciós filmek
  • reklámfilmek készítését
  • és egyéb privát rendezvények fotózását, filmezését

Fontos megemlítenem, hogy a rendezvényre én érkezem segítőimmel és nem kollégát küldök magam helyett!
A rögzített eseményekből is én vágom össze filmeteket, emiatt csak korlátozott számú, éves szinten kb.: 10-12 esküvőt vagyunk képesek elvállalni!