Reklámfilm készítés, promóciók gyártása. Film és Kép, egy teljes körű szolgáltatást nyújtó videó produkciós vállalkozás, amely céges promóciós, tanfolyam, privát esemény és non-profit videók elkészítésére specializálódott.
Az ötlettől a forgatókönyvíráson át, a felvételkészítés és a szerkesztésen keresztül a kész termékig.

Rövid határidővel vállajuk cégek bemutatkozó anyagainak, promócióinak elkészítését.
Mi nem csak filmeket készítünk, de modern arculatot is kölcsönzünk cégének!
Színvonalas szolgáltatásainkkal növeljük az Ön cégének  termelékenységét, hatékonyságát, javítjuk az értékesítést és felhívjuk a közvélemény figyelmét vállalkozására.

Célunk, hogy minél jobb eredményeket érjenek el vizuális megjelenéseikkel.
Törekszünk arra, hogy ügyfeleink kihasználják az egyre fejlődő technológia eszköztárát. Az általunk készített nagy felbontású filmekkel és 3D mozgó grafikával megpróbáljuk ügyfeleinket a konkurencia előtt tartani.

Tekintse meg néhány munkánkat Reklámfilm készítés témakörből:

Reklámfilm készítés – miért érdemes minket választani?

Minden vállalkozás és koncepció más és más, ezért jó érzékre van szükség ahhoz, hogy ízléses végtermék kerüljön ki kezeinkből. Ön viszont jó kezekben van, ha minket bíz meg cége reklámfilmjének elkészítésével . Íme néhány indok, miért érdemes minket választani a filmes projekt elkészítéséhez.

Megfizethetőség
Akár hiszi, akár nem, a standard, tíz perc körüli videók ára eléri a 6-800.000Ft-ot is. A mi segítségünkkel alaposan lecsökkenthetjük az Ön költségeit. Hiszünk abban, hogy kiváló minőségű termékeket vagy szolgáltatást alacsonyabb áron is el lehet érni. Büszkék vagyunk arra, hogy kiváló filmeket készítünk páratlan értéken.

Rugalmasság
Tudjuk, hogy Ön elfoglalt, és azért vagyunk itt, hogy a film készítési folyamat a lehető legegyszerűbb legyen az Ön számára. Alkalmazkodunk az időrendjéhez és átbeszéljük a reklámfilm készítés minden fázisát. Mi gyorsan és tudatosan dolgozunk, hogy az Ön számára  egy remek terméket adjunk át a végén. Szüksége van egy videó felvételre a napokban, és megszerkesztve átadni a jövő héten? Hívjon minket és erre is találunk megoldást.

Pontosság
Meghallgatjuk Önt, hogy mi is a koncepció, megértjük, majd hozzáadjuk a mi tapasztalatainkat és a kreativitásunkat és betartjuk az ígért határidőket. Nincs még koncepció? Mi segítünk abban, hogy együtt kidolgozzuk úgy, hogy az Ön igényeinek is a legjobban megfeleljen. Végtére is, a teljes elégedettsége kiemelten fontos számunkra.

Naprakész
Munkáink során az iparág legújabb és a lehető legjobb eszközeit használjuk, nem beszélve a legújabb film és videó technikákról. Szüksége van egy olyan filmre, amely 5-10 év múlva is különleges marad? Garantáljuk, hogy a termékeink modern megjelenése és különleges képi világa miatt az elkövetkező években is szívesen mutatja meg majd ügyfeleinek.

Szenvedély
Megvan az oka, miért vagyunk ebben a szakmában, ez a szenvedélyünk. Míg más cégek főként a bevételre koncentrálnak, minket a vágy hajt, hogy dolgozni és létezni tudjunk ebben az iparágban, amit annyira szeretünk. Nem is beszélve a nagy mosolyról az ügyfeleink arcán, ha látják a készterméket.

Találékonyság
Nézzünk szembe a tényekkel, nem mindenki rendelkezik pl. korlátlan költségvetéssel vagy néha “nehezen megoldható esetekkel” is találkozunk, ahol a projekthez hozzá kell adnunk egy kis kreativitást vagy találékonyságot és máris remek dolog alakul ki belőle mégpedig megfizethető áron. Csapatunk rendelkezik azzal a különleges képességgel, hogy még a legszörnyűbb helyzetekben is megpróbálja a maximumot nyújtani.