Légifilm készítés, légifotózás

A légifilm készítés, légifotózás manapság egy olyan plusz szolgáltatást nyújt sokaknak, amit ilyen költségvetés mellet néhány éve még el sem tudtunk képzelni. Más szemszögből közelíthetjük meg az eladni, reklámozni, népszerűsíteni kívánt dolgokat.

Több multirotoros rádiótávirányítású drónnal rendelkezünk melyekkel kiváló minőségű full HD-s légifelvételeket készítünk bármilyen témában. Multirotoros drónjaink segítségével több száz óra repülésen vagyunk túl így nagy tapasztalattal rendelkezünk a légifelvételek elkészítésében.

Légifilm készítés, légifilm forgatás ízelítő

Mi az a multirotoros drón forgatás?

Ez a forgatás vagy nevezzük légifelvétel készítésnek egy olyan növekvő iparág, ahol a rádió vezérelt pilóta nélküli légi járművekkel azaz drónokkal készítünk felvételeket.

Ezek a légi járművek rendkívül sokoldalúak. Több száz méter magasra fel tudnak repülni, a pilótától akár 1-2 km-re is el tudnak távolodni, gyorsak, biztonságosak és kisebb helyekre vagy akár zárt térben is tudnak repülni. Egy GPS nyomkövetővel vannak ellátva ezért visszatalálnak oda ahol felszállnak. A drón alig 60cm átmérőjű és akár 80 km/h-val is utazhat de képes egy helyben a levegőben tartózkodni akár 15 percig is.

Aljára egy nagyfelbontású Sony kamera van rögzítve amellyel full HD vagy 4K felbontásban készíthetünk felvételeket. A kamera minden esetben egy gimballra van építve melynek segítségével a mozgások stabilizálódnak. Az operatőr a géptől függetlenül vezérli a kamera mozgását bármerre is repüljön a drón. A felvételt egy szemüvegen át látja, de nézhető monitoron is. Mindeközben egy másik ember a drón légi mozgását is szemmel követi. Kettőjüknek teljesen harmonikusan kell együtt működniük, hogy a felvételek tökéletesek legyenek. A kamera dönthető és forgatható is továbbá a légi jármű is mozog oldalirányba/előre/hátra, valamint emelkedik vagy süllyed. Mindezek egyedi rendkívül dinamikus felvételek készítését teszik lehetővé.

Akár berepülhetünk egy alagútba, egy épületbe vele, vagy képzeljünk el egy ingatlanügynököt vagy fejlesztőt aki egy kreatív érzelmes légifelvétellel  folyamatosan változó szögekkel és új perspektívákkal teljes szépségében mutathatja be az ingatlant. A mozgó film pláne egy légi felvétel egy teljesen más érzést kelt az emberekben mint egy prospektus vagy egy diavetítés álló képekből. A légifelvétel be tudja mutatni a birtokot a ház elhelyezkedését a környező úthálózatot, mi milyen távolságban van.

Készítünk promóciós légifilmeket gyáraknak, üzemeknek akik növelhetik ezzel forgalmukat és nézettségüket.

Készítünk városokat, fürdőket népszerűsítő promóciós filmeket, de felvehetjük ahogy egy hegymászó több száz méter magasságban mászik, vagy képzeljünk el egy hőlégballon versenyt felülről és minden irányból megörökítve azt, vagy nézzünk tüzijátékot felülről. Képzeleteinknek nincsenek határai és mindezeket megörökíthetjük e drón segítségével.

Légifilm szolgáltatásaink széleskörűek, különböző ügyfeleknek, beleértve a produkciós cégeket, vállalati promóciós videókat, népszerűsítő filmeket, ingatlanfejlesztők, sport események, turisztika, reklámok, mezőgazdasági területek, környezetvédelmi felmérések…stb.

A drónok felhasználási területei:

  • Rendezvények légifilmezése
  • Sportesemények légifotózása, légifilmezése
  • Környezetvédelmi felvételek készítése levegőből
  • Reklámfilm célú légifilmezés
  • Ipari létesítmények diagnosztikai vizsgálata
  • Mezőgazdasági területeken történő légifilmek készítése
  • Szállodák, turisztikai cégek bemutatkozó anyagához történő légifilm készítése
  • Ingatlanok felmérése, bejárása, ingatlanról légifilm készítése