Ági és Gábor esküvői cinematográfia Székesfehérvár


Ági és Gábor esküvői Cinematográfia Székesfehérvár.

Egy ifjú pár esküvőjén vehettünk részt tavaly nyáron, akik már tini koruk óta együtt vannak. A hosszú évek alatt végül arra az elhatározásra jutottak itt az ideje hivatalosan is egybekötni életüket. Türelmes emberek révén az aznap felmerült akadályok sem tudták kibillenteni őket nyugalmukból.

Az előkészületek helyszínéül a nádasdladányi kastélyt választották, ahol mi már több ízben is fotózhattunk, így számunkre sem volt ismeretlen a terep. Meg kell hagyni remek választás volt, mert az impozáns épületen belül és kívül is nagyon szép jeleneteket rögzíthettünk a nap folyamán.

Ezt követően Ági szülőfalujába indultunk a polgári szertartás helyszínére. Sok időt nem töltöttünk itt, mert a szertartás vezető 10 perc alatt lezavarta a ceremóniát.

Majd az egész násznép elindult Székesfehérvár egyik katolikus templomában ahol az a hír fogadott bennünket, hogy a kántos megfeledkezett az esküvőről ezért várni kellett rá úgy 40 percet. A nagy meleg ellenére a templom hűvös volt és még jól is esett a vendégeknek, hogy egy kicsit tovább hűsölhettek.

Persze mindenki csak mosolygott a történteken és a pár is vidáman fogadta a váratlan helyzetet. Tamás atya felejthetetlen beszédet mondott, melyet öröm volt hallgatni.

Ezt követően a násznéppel együtt elindultunk az esküvői party helyszínére, ahol egy jó hangulatú bulin vehettünk részt.