Amy és Dani Esküvői Cinematográfia

Amy és Dani Esküvői Cinematográfia. Amy és Dani látva légi jelenetekkel díszített esküvői filmjeinket minket kért fel, hogy cinematográfusokként nekik is készítsünk egy kisfilmet a Nagy Napjukról. Alig várták már, hogy a drónnal repüljünk és ennek köszönhetően mindenképp szerettek volna lufipostát. Az ötlet remek volt, így filmjükben látható amint quadrokopterünkkel felülről szemléljük a felszálló lufikat. Természetesen megleptük őket más légi felvétellel is. Szerencsére az idő is nekünk kedvezett, mert csodálatos szélcsendes nyári idő volt. Ezt kihasználva több légi jelenetet felvehettünk. Hajnalban a Rába partjára is lementünk repülni továbbá egy fél órás timelaps-t is készítettünk. 

Esküvői Cinematográfia Ami és Dani

Mindig örülünk ha ilyen felkéréseket kapunk. Drónunk egyedülálló impozáns felvételekkel tudja gazdagítani a filmeket. A levegőből szemlélve teljesen más képet kapunk és láthatunk mint a földön. Nem is csoda, hogy mindenki kíváncsi ezekre a felvételekre. Daniék is –látva filmjeinket- izgatottan várták a Róluk elkészülő anyagot. Hogy minél több jelenetet felvegyünk, már kora reggel Győrbe indultunk. Amy fodrászánál kezdtünk egy kis szalonban, majd átmentünk a szállodába ahol következett a sminkes, az öltözködés, beleértve Daniét is. Utána Amy szüleit látogattuk meg ahol régi hagyomány szerint zajlott a lánykikérés. Dani vőféllyel érkezett aki egy hosszabb vers után kikérte Amyt a lányos háztól, hogy immár Dani oldalán távozhasson Győr belvárosába a bencés templomban tartandó templomi szertartásukra.

A bencés templom előtt a Széchenyi téren valószínűleg a jó időnek is köszönhetően rengeteg ember volt, tele voltak a kávézók, szinte üres asztalt sem láttunk. Gondoltuk, hogy nagy meglepetésben lesz részük a jelenlévőknek, mivel manapság bármikor engedjük felszállni drónunkat és készítünk légifilmeket ezért számos ember jön hozzánk érdeklődni miközben repülünk. Ez most is így történt, igaz siettünk be a templomba a további ceremónia forgatása miatt, de azért mindig igyekszünk válaszolni a feltett kérdésekre. A templomba belépve a szavunk is elállt annyira gyönyörűen díszített volt, így itt is szebbnél szebb jeleneteket vehettünk fel. 

esküvői cinematográfus, esküvői cinematográfia

A polgári szertartást követően visszamentünk az étterembe és végül a vacsora következett a fergeteges partyval. Mint légifilm készítők nem tudtuk megállni, hogy az étteremnél repüljünk, így a vacsora előtt újra összeraktuk quadkopterünket, hogy felszállhassunk vele. Ennek köszönhetően a party helyszínét is belecsempésztük esküvői cinematográfus filmünkbe, nem csak belülről hanem felülről is bemutatva azt. Esküvőjük remekül sikerült az idősebbek és a fiatalok egyaránt ropták reggelig. De filmjükből minden kiderül.